torsdag 26 februari 2009

Koppi - We salute you.

Idag var det den internationella Koppidagen i Sthlm. Allt kändes Koppi. Jag har varit på Koppi en gång. Jag och min käresta var på väg ner i Europa med bilen och ville få en sista god kaffe innan Europaresan började på allvar.

Charles och Anne var båda där och de var så sköna att man nästan fick panik. De tipsade bland annat om att åka genom Schweiz. Charles levererade dessutom ett par cappu och en enkel i världsklass. Lokalen är i världsklass.

Idag hedrade dessutom två upcoming baristor på Espresso House Östermalmstorg Koppi. Varje tanke, varje extraktion gick till Koppis ära.

Koppi - We salute you.

7 kommentarer:

malla sa...

Håller med!! Det är nog några som blir avis när jag säger att jag bor ett stenkast från Sveriges bästa fik =)

mattias nilsson, sthlm sa...

Åh en sån lyckans ost! Jag antar att du hänger på låset varje morgon, rusar in när de öppnar och polerar den fina vita och röda La Marzocco-loggan på Linean. =]

Anonym sa...

jag känner att denna blogg är ett bra läge att nämna för alla fantaster att det gååår faktiskt att göra den legendariska drycken som så ofta efterfrågades på stureplan: Chai/frapino/vaniljlatte, sedan dör man av sockerchock men det är det värt.

mattias nilsson, sthlm sa...

Det var det finaset jag har hört sen jag konfirmerades!

rebecka.thurfjell.nu sa...

Koooooppi! Jag var där igår - OCH idag! Länge leve en av Sveriges i särklass bästa och snyggaste kaffehak. Fick exceptionellt bra kaffe idag, Red Clay, som smakade mkt Brasilien. Sött.

mattias nilsson, sthlm sa...

Rebecka, jag antar att du gjorde en honör och utbrast:
"Anne, (konstpaus), Charles, (konstpaus). Det var en ära att vistas i samma lokal som Er denna uuuunderbara dag."
=]

rebecka.thurfjell.nu sa...

Självklart gjorde jag det, det är liksom givet! Lika givet som att man inte dricker cappu utan extra skum.