måndag 22 mars 2010

Bajspåsekaffe

Jag är lite orolig för snart ska jag åka till fjälls. Det är varken fjällen eller resan dit jag oroar mig för. Det är hur jag ska reagera på att inte när jag vill kunna dricka det kaffe jag vill. Eller i alla fall veta att jag inom kort har möjlighet att dricka en god kopp.

Min lösning på detta blev att bajspåseförpacka 12st nymalda portioner á 18-19 gram Idido Misty Valley från J&N. Då vet jag att jag kan, när jag vill, APa en kopp. Varmt vatten (förutom det som finns i kranen) borde finnas.

Det är nästan som färdiga pods med Misty Valley, den känns egentligen inte ok. Misty Valley känns varken som ett podskaffe eller ett bajskaffe. Förlåt Misty Valley. Men det är kris.

6 kommentarer:

levak sa...

handjagad kvarn och stormkök? tänkte testa själv den lösningen i påsk på fjället. tyckte i o f s att dina bajspåsar var fina. tycker du ska sälja dem som färdiga skott i en lyxig butik på bibloteksgatan...

mattias nilsson, sthlm sa...

ja, lasse p snackade om en handjagad kvarnrackare med keramiskt malverk som ska vara hur bra som helst.

tills dess får det bli knarklangarvarianten. nu ska jag svälja påsarna. haj!

Romanique sa...

Dra på ett uppimpande rosa sidenband i knutarna innan du börjar sälja bort dom bara.. :]

Razzmatazz sa...

Akta fjälltullen bara, bäst att svälja hela leveransen för att vara på den säkra sidan alltså...
För en bekvämare resa kan jag tipsa om http://www.orphanespresso.com/Kyocera-Japan-Ceramic-Burr-Hand-Coffee-Grinder-NEW_p_1993.html till nästa gång. Kom just hem från field testing med den och kan bara säga att den funkar prima vara. Fem toasters!

mattias nilsson, sthlm sa...

Tack Razz! Jag antar att du menar "fem roasters".

Razzmatazz sa...

Klart jag menade roasters, aldrig testat att rosta i brödroasten?