söndag 21 november 2010

Stureplansnostalgi: Sista passet!

Dags att öppna arkivet och titta vad vi har.

Hittade ett par tre videoklipp från sista dagen på Espresso House Stureplan. Enheten som stängdes ner för nästan 2 år sedan. Dessa klipp är för er som satt på en skitig pall och åt (eller tryckte in) kyckling baconsmörgås, samtidigt som man diskade, hade koll på stora kannan på tvåan, kollade in kidsen genom lilla springan under glaset när de snattade cola, pillade lite på de klibbiga läskslangarna, undrarde varför inte alla askkoppar var ute, samt om det inte snart var dags att fylla på chaiburken. Pass på!
4 kommentarer:

MB-Simon sa...

Du e härligt schuuk Mattias.... Jag känner fortfarande den hemska doft/stank blandningen som satt i kläderna som man aldrig hann att tvätta. En blandning av deo, svett, kaffe och sopor...Men på något vis lite mysig ångest att känna.. Nu ska jag nog prova min gamla MB-rock (den beige varianten som ÄNNU lättare bliev skitig) och minnas en svunnen tid...

mattias, sthlm sa...

Ja du, det var tiiiiider det! Den beiga rocken hade ju sånna fina trekvartsärmar. :)

MB-Giovanni sa...

Åh, jag brukar gå runt i mina beiga rockar här hemma, Sandra sa att de var den hon föll för. Mina nostalgiminnen från stureplan är nog färre än era men jag vet iallafall vilket håll spillbrickan ska ligga åt!

MB-Simon sa...

Haha! just det, den där spillbrickan vare ja..