måndag 13 december 2010

Åh dunderhonung!

Ett tips för alla som börjat pilla med sin signaturdrink inför Barista Cup 2011 trillade in från en före detta favoritkollega på Espresso House, Johan Sandberg. Denna legend som man idag hittar på underbara Njutbar i centrala Malmö (om han inte är på sydliga breddgrader eller åker utförs i alperna) rekommenderar en mycket exklusiv honung...


Nej, Johan, jag säger inte att du aldrig hamnade på pallen i Barista Cup för att du hade äckliga signaturdrinkar varje år. Jag säger bara Zoegas mörkrost inte alltid tar fram de minsta nyanser.

2 kommentarer:

Baggström sa...

Förtydligande: Jag är väl medveten om att även Alperna är på sydligare breddgrader.

Johan sa...

Härligt att höra att du även har koll på geografin och inte bara på hur mycket som ska doseras i en chai (liten)! Ytterligare ett förtydligande...jag tävlande inte på skånerosten utan tränade endast i Helsingborg...bara så du vet.../Johan